Ens enlairem!

Llibres del Mirall és una llibreria especialitzada en art i literatura, encara que no s’està de tenir bones seccions d’humanitats, d’història, de ciència i fins i tot de religió, o sigui tot que el fa una certa flaire de cultura. Obrim El mirall dels llibres, un blog o una revista cultural, com n’hi volgueu dir, per jugar una mica amb el nostre fons. El joc que ens hem empescat consisteix a aconseguir que qualsevol comentari, tema, notícia, xafarderia, poema o entrevista que publiquem tingui alguna relació, per llunyana i estranya que sigui, amb els llibres que tenim a la venda. Si Borges deia que l’univers era una biblioteca, per nosaltres l’univers de la cultura està inclòs en la nostra llibreria, i si no buscarem un lloc per encabir-li.

Hem passat un qüestionari a alguns escriptors, les Set Preguntes, i comencem presentant-vos les respostes de Narcís Comadira. En una altra secció la nostra fitxadora de llibres anirà destacant aquells que més li han cridat l’atenció. A més a més, anirem publicant opinions respectables sobre alguns escriptors. Ara mateix, trobareu Ian McEwan parlant sobre Updike i Giuseppe Tomasi di Lampedusa sobre Stendhal. A la secció de fitxes us parlem de Mercè Rodoreda i a la de comentaris de les cartes de Riba (a la versió catalana del blog) i d’una peculiar traducció de la Metamorfosi de Kafka (en castellà). També estarem atents a l’actualitat cultural i en destacarem allò que ens sembli més interessant.

Per descomptat, ens encantarà saber les vostres opinions sobre el que anem publicant. Gràcies per acompanyar-nos.

Fotografia de Sean Kernan.

COMENTARIS

  • Enhorabuena por esta nueva iniciativa, tan atractiva y prometedora, tras la apertura de la nueva web, tan modélica en su género.
    ¿Habría forma de suscribirse a los nuevos contenidos del blog?
    A la espera de su grata contestación, dejo testimonio aquí de mi admiración por la labor de Uds., no sin desearles desde Madrid una feliz «revetlla de Sant Joan».
    Reciban un saludo muy cordial.

    • Muchas gracias por su amable comentario que inaugura nuestro blog. Por ahora no hemos contemplado la posibilidad de la suscripción pero tendremos su petición en cuenta. Feliz Sant Joan para usted también. Saludos cordiales.

  • Xavier Jové

    Enhorabona per la nova revista/blog, amb unes seccions molt atractives per a qualsevol lector, bibliòfil o interessat en l’univers literari. Com que un bon llibre sempre ens porta a uns altres llibres, els camins de la biblioteca són infinits: estarem atents a les pistes d'”El miral dels llibres”.

Comments are closed.